Menu - kawa

Kawa to nie tylko najwyższej jakości ziarna.
To także odpowiednie miejsce, atmosfera i towarzystwo.

 
Latte Espresso z mlekiem złożone z trzech warstw:
  • dolna warstwa: mleko podgrzane na parze
  • środkowa warstwa: wyodrębnione espresso
  • górna warstwa: piana ubita ze spienionego mleka
Latte podwójne espresso Mocniejsza wersja latte
Latte smakowe Latte o wybranym smaku
Cappuccino Napój kawowy na bazie espresso z dodatkiem spienionego mleka
Duże Cappuccino Powiększone cappuccino
Espresso Espresso parzy się zazwyczaj z mieszanek kilku gatunków kaw. Powstała w ten sposób mocna kawa posiada gęstą, orzechowobrązową piankę zwaną z wł. crema.
Espresso macchiato Kawa espresso z niewielką domieszką mleka
Americano Espresso z dodatkiem gorącej wody, zachowujące moc zwykłego espresso, ale przy uzyskaniu odmiennego smaku
Americano z mlekiem Americano, które poza dodatkiem gorącej wody zawiera również domieszkę mleka
Doppio Podwójne espresso
Doppio macchiato Podwójne espresso z niewielką domieszką mleka

Kawa
 
< Powrót do menu